4 Mevsim Karavancılarına

4 Mevsim Karavancılarına

Okuma Süresi: 2 dakika

Karavan artık senin için bir yaşam biçimi oldu. Şehir hayatı, trafik, beton binalar, deprem korkusu derken artık karavanda daha fazla zaman geçirmek için her fırsatta karavana atlayıp kaostan uzaklaşıyorsun. Hatta tam zamanlı karavanda yaşamayı düşünmeye başladın. Karavanın her zaman kapının önünde hazır seni bekliyor, büyük eforla hazırlanman gerekmiyor. Her an yola çıkmak için hazır. Ne eksiklerin var? Tam zamanlı karavan yaşamına sen hazırsın, peki karavanın hazır mı? 

Uzun zamandır kullandığın karavanının yıllık kontrol ve bakımlarını ihmal etmediğini düşünüyoruz. Eğer bunu atladıysan karavan bakım noktalarını Kampguru olarak senin için listeledik

Uzun kilometreler yaptığın için fren balatalarını sık sık kontrol ettiriyorsun. Zamanla balataların aşınması sebebi ile konforlu bir sürüş sağlayamadığını fark ettiğinde otomatik fren sistemi edinmeni tavsiye ediyoruz.

Çok fazla hareket halinde olacağın için kamp alanına yerleşme konusunda seni yormayacak, tek düğme ile dört destek ayağını aynı anda açan ve sabitleyen elektrikli UP4 ürününü de tavsiye ediyoruz.

Kadın ve köpek gölü izliyor

Hâlâ edinmediysen uzaktan kumanda (mover) ile manevra sistemini de düşünmek faydalı olacaktır. Uzaktan kumanda ile manevra sistemlerinin çekme karavan hayatını büyük oranda kolaylaştırdığı bir gerçek. Hatta neredeyse olmazsa olmazlarda.

Hobi malzemelerin için karavanında yer ayırmak kaçınılmaz olacak.

Bisiklet taşıyıcısı gibi donanımları ekletmek seni rahatlatacaktır. Kamp alanında özgür hareket etmeni, eksikler için alışverişe gitmeni kolaylaştıracak. 

Soğuk havalarda karavanın içi dar gelebilir. Özellikle uzun süreli kamp zamanlarında soba çıkışı olan, konforlu şekilde kullanabileceğin kış tentesi edinmen faydalı olacak. 

Bundan sonrası artık sende.Projeksiyon perdesi, Kahve makinesi, kettle, hamak gibi karavan içinde görmek istediklerine kendin karar vermelisin. Unutma zaman ayırdığın kadar özgürsün.


Yazar: Gökhan ILGAZ

Karavan Fiyatları